Answer:
4,3,2,1
Complete question:
-The gettysburg address delivered  
-The emancipation proclomation signed
-The civil war begun  
-President lincoln elected
 
        
             
        
        
        
Answer:
B: In this passage, he uses fight only once. The answer is not B.
A: The second part of the choice we don't know to be true of the British. They may very well have the same values; they may not want to share them.
C: We must fight does not sound like they are trying to sue for peace. It cannot be C
D: The answer is D. Patrick Henry is putting into words what everyone in the audience feels.
D is the answer.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
Answer:
1.The word ZERO predicts the central idea of the theme in the first paragraph. This quote implies that Connie will consider the number zero, which represents how she treated her grandmother, and what she knows by the end of the story: that she was a "jer-k" (106) to Abuela, and that she should never again put her reputation above a family member.
  
2.Constancia expressed her dissatisfaction with her grandmother. In that sense, the reader might deduce how much she despises her grandma. She regards her as a ludicrous and weird figure. Connie was not treating her with respect. She is entirely concerned with herself, oblivious to the fact that she is harming others (particularly her grandmother). Due to her personal desires and goals, her thoughts concerning her grandmother were locked.
  
3. The generational conflict that Connie will face during her grandmother's visit is how they will act differently because they are from two distinct generations. Connie always wants to be with her friends, and she especially enjoys being around guys, which is in stark contrast to her grandmothers' experience and personal ideas. If we relate Connie to our lives, we are talking about the new generations. In which she is more outgoing rather being at home. She also opted to listen to herself rather than the wisdom of the people around her, which is unethical. These are the grounds for the generation gap conflict caused by Connie's grandmother's visit.
 
        
             
        
        
        
<span>The statement which best characterize these two passages is :One author is trying to persuade the reader to share a certain viewpoint, while the other is only concerned with giving information. The first passage is about the history of formation of the Yellowstone National Park, including the information why it is significant, which means that author appeals to readers' emotions, describing the park with great interest and passion. The second passage has no mood, just contains some facts and statistics. 
</span>