1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
spin [16.1K]
3 years ago
14

List at least three parts of the Intolerable Acts (also known as the Coercive Acts.)

History
1 answer:
Andrej [43]3 years ago
7 0
<span>The first was the Boston Port Bill and it closed the Boston Harbor until the people of Boston paid for the tea that they threw into the harbor. It went into effect on June 1, 1774.

</span>

The Administration of Justice Act became effective May 20th and it did not allow British soldiers to be tried in the colonies for any crimes they might commit. This meant the soldiers could do anything they wanted since they would probably not be punished for their crimes.

The Massachusetts Government Act which also took effect on May 20, 1774, restricted town meetings to one a year unless the governor approved any more. The Massachusetts assembly could not meet. The governor would appoint all the officials, juries and sheriffs.

The Quebec Act was established May 20, 1774. This act extended the Canadian borders to cut some of Massachusetts, Connecticut, and Virginia.

<span>There was also the Quartering Act that was established on March 24th. It required the colonial authorities to provide housing and supplies for the British troops.</span>

You might be interested in
What are economic institutions?
OlgaM077 [116]

a company or an organization that deals with money or with managing the distribution of money, goods, and services in an economy. Banks, government organizations, and investment funds are all economic institutions: Technical assistance will be needed to rebuild essential economic institutions after this upheaval.

3 0
3 years ago
What does the author describe in the passage?
OverLord2011 [107]

Answer:

C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.

Explanation:

W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.

The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.

Thus, the correct answer is option C.

5 0
3 years ago
How did John Winthrop change the government of Massachusetts?
Lorico [155]
He created a colonial legislature so it would be C ^_^
3 0
3 years ago
The republican national committee publishes a monthly digest of information for republicans called?
Firdavs [7]
The Republican National Committee publishes a monthly digest of information for Republicans called The Republican. On the other hand, a monthly digest of information for democrats is called the Democrats Digest. Hope this answers your question. Have a great day!
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following best defines the term migrant worker? A. a person who migrates among different jobs throughout the year B
Artist 52 [7]

Answer:

c

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What year did Saragossa come under muslim control?
    9·2 answers
  • Why did the us refused to recognize the people's republic of china as a legitimate nation?
    12·1 answer
  • The Proclamation of 1763 prohibited colonists from moving to land
    6·1 answer
  • Which marking indicates Romantic emotion on a score?
    8·1 answer
  • What are the different ways African American community leaders responded to legalized segregation?
    6·1 answer
  • What was a goal of nativist groups?
    9·2 answers
  • Hitler was:
    8·1 answer
  • The federal government has the power to
    7·2 answers
  • The Know Nothing Party could BEST
    9·1 answer
  • What debate is illustrated by their opposing viewpoints.
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!