The answer is D. This strip mall will not only help me, ladies and gentlemen, but help all other struggling businesses in this difficult economy.
It is a good argument because it goes beyond his personal gain and uses a current problematic to convinve the listeners.
Answer:
you think I know?? ekieheirgeiehdjdhdnfo
Answer:
As I walked into the room I was overcome with the strong musty odor. A few steps into the room when I looked down I saw crusty, discolored socks that looked like they had walked through mud without shoes on. To the left of these socks were old, worn out tennis shoes with little, dirty, white strings sticking out of the now tan colored tattered sides of them. The dark plastic laundry basket was overflowing onto the floor with wrinkled clothes. Light wash faded worn jeans with holes the size of quarters laid across an old silver metal chair. Bright, vibrant red shirts with cheerful white letters littered the shiny black leather computer chair.
The desk in front of the computer chair was a smooth dull grey surface, at least what you could see of it. Crumpled papers covered a majority of the desk and open books were scattered across the papers. In the corner of the desk, a black laptop sat closed with vibrant colors of sticky notes stuck to it. Bright blue pens were laid out at random across the desk beside rolls of clear tape and bottles of white out. Underneath the desk, a backpack lay wide open with deep red and green folders spilling out of it. The bed in the room was rumpled with clothes that had been thrown randomly around. Bed sheets were tangled at the end of the bed in a ball of knots; pillows were laying half out of their patterned pillow cases. It looked like a vicious tornado had ripped through the room and left all the possessions in a complete mess.
The smooth, hard wood floor was hardly recognizable underneath all of the random items that were thrown throughout the room. A roughly lined blue skateboard with bright lime green wheels lay on the floor ahead with the wheels facing up. Next to that, there were shiny silver wrenches and other tools laying there just waiting to be used on the board. A bright white baseball with dark red strings sat inside an old, worn, black and brown glove. Black and white baseball cleats with shiny silver spikes lay next to the door. The bottoms on them were caked with light brown mud and pieces of deep green grass. A garbage can stood next to the baseball glove and skateboard.
The black mesh garbage can was no bigger than two feet tall. Just by looking at it, I already knew that it hadn’t been emptied in a long time. The see through, brown Kroger bag in the can was ripped in small areas, no bigger than the size of peas. Old, torn tissues were shoved down into the bag, making the can look like it consisted of all blue and white. There were microwavable macaroni and cheese containers with a light film of the bright, yellow liquid cheese, overflowing from the top of the bag.
Old dishes lay in various places. The dishware that was in the room made it look like they hadn’t been moved or cleaned in months. Bowls covered with crusty, dried food, cups with green, fuzzy mold growing on the inside of them. Plates with dried up bread crumbs on them that looked like a little army of ants. There was a knife laid across the plate with light brown peanut butter caked onto it still. White napkins with flower designs on them were crumpled and smeared with the peanut butter from being used to wipe their mouths. After seeing what the room looked like I was in complete shock that anyone could manage to live in such a messy condition and not think twice about it.
Answer:
Most educators have suspected this for decades, and now they have evidence showing that schools can potentially lift student achievement by improving their learning environments. It makes sense that students would do better when they learn in positive environments.
Explanation:
Hope this helps ; l
Answer:
skimming the passage, we’ll find “some critics” mentioned in the third sentence. Indeed, this sentence actually continues to advance Bigsby’s view mentioned in the previous sentence (that Hansberry’s work has “unintentional” irony” that the author seems to reject (stating that we should accept her irony as “deliberate social commentaries”). This third sentence continues to elaborate and broaden the critical view to other critics. The next sentence contains the words “for example,” so that must be the one, right?! Nope. This is the trap; the question specifically mentioned “examples” ad does this fourth sentence of the paragraph, but the “examples” need to refute this view, and the example in the fourth sentence is an example of the critical view the author disagreed with.
Explanation:
An important thing to keep in mind about the Reading Comprehension section of the GRE as we use PowerPrep online to study is that it is just that—reading comprehension. In other words, as difficult as it may seem, and it can be pretty tricky, the test makers will always give us all the information we need in the passage to answer the question. Select-in-passage questions, like number 8 on the second Verbal section of practice test 1, may look different than other questions, but they abide by the same rule.
Select-in-passage questions are unique to the GRE, but that shouldn’t scare us. In fact, a good thing about them is that we can approach each one the same way: we need to read the question carefully in order to find out what criteria our sentence needs to meet. Then, we need to search the passage for a sentence that fits that criteria—ok, admittedly this is sometimes more easily said than done, but we should keep in mind that our question may even give us extra clues as to where to look.