Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
There is not a picture but by using context clues I have chosen C.) Economic insecurity and hunger during the crisis.
Hope this helps in any way.
For military the place where mr bean lives (France, connes)
Answer:
Douglass regarded the Civil War as the fight to end slavery, but like many free blacks he urged President Lincoln to emancipate the slaves as a means of insuring that slavery would never again exist in the United States. ... Through a merger in 1851, Douglass created a new newspaper entitled Frederick Douglass' Paper.
Explanation: