Answer:
I think it is the third one
Explanation:
the other ones do not resemble as closely as the third one
the first one talks about him thinking about sledding with friends, in the passage it does not talk about him thinking about that, the neighbors just joined them.
the second one talks about his dad, it says nothing about his dad in the passage
the third one talks about him making a hill, which does happen
the fourth one talks about him calling his friends over, but the friends just come over
Answer:
D. It is important to listen to others' advice
Explanation:
"The People Could Fly" is Virginia Hamilton's collection of folktales. These stories include supernatural tales, animal tales and African folklore tales.
They are written for children so the purpose of each of them is to teach a valuable lesson.
"Wiley, His Mama And The Hairy Man" tells the story of a boy, Wiley, who lived in a swamp with his mother. Hairy Man is a monster that lives in the swamp, and has probably eaten Wiley's father. The Hairy Man is now after Wiley, who needs his mother's help and advice to defeat the monster.
This excerpt shows how Wiley followed his mother's advice and managed to escape The Hairy Man.
Answer:
I think you meant to ask:Read the excerpt from The Story of My Life by Helen Keller.
Dr. Bell advised my father to write to Mr. Anagnos, director of the Perkins Institution in Boston, the scene of Dr. Howe's great labours for the blind, and ask him if he had a teacher competent to begin my education. This my father did at once, and in a few weeks there came a kind letter from Mr. Anagnos with the comforting assurance that a teacher had been found. This was in the summer of 1886. But Miss Sullivan did not arrive until the following March.
Which line from the excerpt shows the first-person point of view?
(A)Dr. Bell advised my father to write to Mr. Anagnos
(B)in a few weeks there came a kind letter from Mr. Anagnos
(C)This was in the summer of 1886.
(D)But Miss Sullivan did not arrive until the following March.
Explanation:
If you did want to ask that here is the answer because I had the same quizz before:
Answer is A
because...
Keller’s father contacted the director of the Perkins Institution and requested a teacher for his daughter. After a long wait, Miss Sullivan arrived at the Kellers’ house in March 1887.In Helen Keller's "The Story of My Life", she narrates how she began to learn and live her life as a blind and deaf person since her childhood. She recounts how she came to be after her lessons with Miss Annie Sullivan.At the end of Chapter III, Helen mentions how Dr. Alexander Graham Bell who they had consulted about her condition had suggested her father Mr. Keller to write to Mr. Anagnos. Being the director of Perkins Institution in Boston, he would be able to suggest any teacher to help Helen.
A. She washed the shells and dried them in the sun.
<span> The sentence is “She washed the shells and dried them in the sun”. A compound predicate actually consists of two or more than two verbs having the same subject and joined by any conjunction like “or” or “and”. As far as the given sentence is concerned, we see that “She” is the subject and the subject is doing two different things. This is the reason behind taking this sentence as a compound predicate. </span>
The answer would be x= 7, y= -2, or (7,-2).