Answer:
c. They are very close, in spite of their differences.
Explanation:
I know this questions is from the passage about "Gurdun and Ursula" right?
If it is, the answer is C. This is because in the passage, the difference in the personalities of these two girls is shown obviously. So that, the answer B and D is wrong. In addition, there is nothing in the passage indicating if Gurdun and Ursula share the same room or not.
Co-mate is defined as companion. In this passage, the close relationship and trust, and tenderness to each other of these two girls indicate that they accompany each other in their lives.
<span>Mrs. Van Daan reacts this way because she is very materialistic but the fur coat is the only thing she has that connects her to her past. Her fur coat is the only thing that connects/reminds her of how great life used to be.</span>
Because of the position of the Earth. When we spin around on our axis, the moon turns around too, because of shadows, the shadow covers most of the moon at certain times
Answer:
Talk about your favourite band/singer or talk about a hobby that interests you. Speak for or against the motion, 'The death penalty should be reinstated. You could discuss cruelty to animals in travelling circuses. You could discuss a particular culture or country that interests you.