Answer:
Probably A or B.
Explanation:
"Other countries with such divisions have in fact divided into new nations...but not this one, impossibly interwoven even in its hostilities." The passage does say America is still together despite the decisions, which makes me believe option B is correct. However, A also could be correct because the main idea of the passage largely is the differences between religion, sexuality, and race in America where "What is the point of a nation in which...speak in theory of hatred, one for the other? What is the point of a nation in which one part always seems to be on the verge of fisticuffs with another?"
B. Bold but concerned when reading this I could tell he had a little fear but he was mostly bold when i read it
What paragraph? Well immune means protected from something or like you can’t be effected by something
I think that this means that not everyone has the same mentality, so therefore, the same event can mean different things to different people. For example, every person experiences life differently whether that be different cultures, environments, or religion. This all affects how a person develops moral, ethics and their thinking process. Also, people learn new things every day which can also influence their , already existing, mentality meaning "[their] response can change over time.
its not 200 words but i hope this helps :)