The Hijrah is a significant event in the history of Islam in that it signified an important journey that Muhammad and his followers took in 622 CE. Fearing assassination Muhammad and his followers fled Medina and travelled north to the city of Yathrib. Here they established themselves and the city later became known as Medina Al-Nabi or "the City of the Prophet" and was eventually shortened to its current name just Medina. In Medina Muhammad and his followers suffered hardship to reestablish themselves and survive signifying an important step in the survival of the Islamic faith.
To maintain social order and to facilitate peace and compliance.
The quantity demanded fall because the price increased. Here the goods follow the Law of Demand.
According to the Law of Demand, whenever there is an increase in price of a commodity then the demand for that commodity decreases. This is also true vice-versa. The price and demand for the commodity shares an inverse relation.
There are many things which determine a demand like income of a consumer, preferences to buy a product and making a decision to buy a substitute for a product.
The questions regarding the supply of a product matching its demand in the market and setting the market prices are all answered by the law of demand and supply.
To know more about Law of Demand here
brainly.com/question/10782448
#SPJ4
Answer:
The best answer is c).
Explanation:
According to the Big Five personality traits, someone who scored very low in extraversion will show resistance to attend crowded places (they prefer solitude) and is unlikely to engage in small talks. Thus we can infer that Jennette is not really interested in the dance, and she will not attend. However, <u>if she does</u>, it will probably be due to peer pressure and might feel uncomfortable most of the time.
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1