The main idea that is expressed in the passage from "Names/Nombres" by Julia Alvarez is that a name has no influence on an individual’s identity. Hence, Option B is the correct statement.
<h3>What is the vital concept of the Names Nombres?</h3>
It argues that humans and matters are named due to their qualities, which contributes to the concept that the exceptional name is an earned name.
Julia's emotions about her name modified through the years withinside the tale Names Nombres. In the start, Julia became very defensive of the precise pronunciation of her name and as the tale moved on, she become much less worried about that.
Hence, The main idea that is expressed in the passage from "Names/Nombres" by Julia Alvarez is that a name has no influence on an individual’s identity. Option B is the correct statement.
learn more about "Names/Nombres":
brainly.com/question/11053205
#SPJ1
I’m not entirely sure but I would say c. Poetry is used as a way for characters to interact
C . It Provides A “Fly On The Wall” Perspective
Answer:
Participation trophies should not be awarded because it wouldn't allow younger children to learn how to lose. If you were to give a child a participation award, they may grow up expecting to win some sort of reward simply for doing anything. In other words, they won't be able to learn how to properly handle losing. Another thing is that it may send the wrong message to children. Because it is called a "participation trophy", some kids may think that all they have to do is be there and not have to put any effort into trying. If this is what they believe then they may be shocked to learn that that is not how rewards works in the real world. A perfect example would be the workforce. Jobs and monetary bonuses are only given to the best workers not just random people who showed up.
Explanation: