It would give the mother and father depression, causing them to be too sad for work. They’d cry on their papers and probably refuse to do them. Then they’d get fired, and would’nt get a payment. Without money, they can’t pay taxes or bills, so they get kicked out of their apartment or home. Then they’d become homeless, and an aunt, uncle, or grandparent would have to take care of them and let them live with them, but handling people with depression would be too difficult, causing the relatives to overwork, not getting enough sleep.
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
<span>Media keeps us informed on almost about anything.
Its good side is that it helps us solicit ideas on how to improve the beliefs on
things. Its bad side is that when we do not understand the information
thoroughly and we feel introjected following it or we follow it with our biases
and prejudices.</span>