Answer:
D.
Explanation:
The given passage has been taken from a short story titled "A Wagner Matinee" written by Willa Cather. The story is about Aunt Georgiana who visits the narrator Clark. His aunt thirty years ago eloped with her lover and was coming back to Nebraska after that.
When aunt visits Clark, he takes her to the concert and at this point, the narrator states the given passage. Her aunt was not happy with the decision she made thirty years ago and pours out her heart before the narrator that she don't want to go back. From this, it can be inferred that it is hopeless to regret over the past wrong decisions made.
Thus, the correct option is D.
Answer:
C)Basing your actions on a set of principles.
Explanation:
The statements that correctly describe an aspect of the First Great Awakening are:
- Jonathan Edwards and George Whitefield were famous preachers that helped spread the Great Awakening.
- The Great Awakening made it easier for people to express themselves which led to greater democracy.
- As a result of the Great Awakening more ministry schools and colleges were created.
The Great Awakening was a spiritual movement that altered the the religious beliefs and practices in the American colonies during the first half of the 18th century. The aim of this approach was to allow people to express their emotios through prayers. The idea of salvation was available to everyone, irrespective of race, sex, or class.