The question is incomplete and the full version can be found online.
Answer:
PART A:
A.Okina’s determination has resulted in many street kids in Nigeria being able to attend school.
PART B
C.“To raise money, he wrote to local charities and visiting charitable individuals so he could get the funds to pay school tuition for more street kids.” (Paragraph 21)
Explanation:
The main idea of "How A Typical Teen Did Something Not So Typical to Help Street Kids" (2017), by Linus Unah, is that James Okina´s effort and determination helped many street kids in Nigeria to be able to attend school. This becomes clear in paragraph 21, where the author describes how the teen raised money by collecting funds to pay school tuition for street kids. Okina was inspired to do this after he met a 13-year-old homeless kid named Frederick who could not attend school and decided to help him and others like him.
1. to is the preposition
2. from is the preposition
3. across is the preposition
Answer:
A summary
Explanation:
The central idea of a passage is summing up everything that has been said. You take the valuable information from the passage and put it into a few sentences.
The summary is objective, but incomplete; it omits information about the goals of the Bedari Kindness institute.
Answer: Option C.
<u>Explanation:</u>
The researchers of the UCLA have found that mindfulness and kindness can alter the genes of the human and can help spread smile. It can therefore reduce depression and a lot of other diseases. It can also reduce the count and the intensity of the cardio vascular diseases.
It also talks about the goals of the UCLA Bedari kindness institute which is to spread smile, kindness and to make a world which is more humane. It would develop training tools like with the help of lectures, media and through an app developed by the Bedari foundation which would spread kindness among the people.