The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
Answer:
it express how he desired to show different ways to express his feeling and because of that it was some what similar to both shake spear and Armstrong.
Explanation:
i don't know what its about but hope this helps
Answer:First aid training programs generally focus on one aspect of first aid care, such as wilderness first aid or training for professional emergency responders. First aid training programs are available from organizations such as the American Red Cross and National Safety Council, as
Explanation:
Yes it is D all the way right answer
I want to say either diaries or fashion magazines. Diaries are much more story like and could be a little lathered up for lack of a better word. However I would go with fashion magazines, which talk about whatever's popular at the time, giving you a quick general outlook on the time period.