Answer:
The correct answer is : interactions with other people.
Explanation:
When sharing moments with others and by doing different activities such as playing, dancing or talking permits us to interact. It is not another thing that communicating with the ones around us and reacting to what they do and say. It becomes important because we can express the way we feel and the thoughts we have related to a certain situation.
Answer:
D
Explanation:
I'm not no expert but that would be the only logical answer
Answer:
One of the biggest developments in communication came in 1831 when the electric telegraph was invented.
Explanation:
hope i helped
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.