1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lawyer [7]
3 years ago
8

Dejó viudo a su esposo el 28 de junio. Sus padres y todos los invitados brindaron por él, pero él no entendió por qué. El Club E

spañol les presentó una cuenta considerable. Unió a los novios en santo matrimonio. Su fiesta de cumpleaños se celebró en Valparaíso.
Spanish
1 answer:
klemol [59]3 years ago
5 0

Answer:

In this exercise we have to answer the person who did each one of those actions.

Explanation:

Most of the actions happened in the past tense, so we have to conjugate the main verb into preterite.

1. Dejó viudo a su esposo el 28 de junio.

answer: The person who left her husband a widower was Carmen Godoy Tapia

2. Sus padres y todos los invitados brindaron por él, pero él no entendió por qué.

answer: Jose María is the man for whom his parents and guests toasted, but he did not understand why

3. El Club Español les presentó una cuenta considerable.

answer: The Club Español presented a considerable bill to  Mr. Amador Larenas Fernández y mrs. Felisa Vera de Larenas.

4. Unió a los novios en santo matrimonio.

answer: The minister Federico Salas united in marriage to the couple.

5. Su fiesta de cumpleaños se celebró en Valparaíso.

respuesta: Ana Esther's birthday party was celebrated in Valparaíso

You might be interested in
Sara es alta. Viviana es más alta. Susana es más alta que Sara y Viviana. (1 point) Question 2 options: 1) Viviana es la chica m
eimsori [14]
I am unsure what you would like to find in this answer, but I will try my best.

Question 2: 

2) Susana es la chica m<span>ás alta.

I hope this helped - Maria S.</span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which form of gustar is appropriate for the sentence. Me mirar la television en casa
Komok [63]

Answer: Me GUSTA.

Explanation: Gusta means like.

In English the whole sentence means “I like to look(watch) the television at home.”

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Yo miro con ________. los labios las orejas los ojos las piernas
Scrat [10]

Answer:

los ojos, eyes

Explanation:

I see with my eyes. Technically that would be "Yo miro con mis ojos" but if you translate it exactly it would say "I see with the eyes" Anyway, the important thing you need to know is that the correct answer is los ojos. Labios are lips, orejas are ears and piernas are legs.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Escribe los verbos de las siguientes oraciones:
USPshnik [31]

Answer:

1: en (not pretty sure abt this one

3: unida (not sure too)

5: jugar

I'm a native spanish speaker and I think this is quite hard lol

3 0
2 years ago
Forma mandatos de nosotros/as con estos elementos:
Angelina_Jolie [31]

Answer:

<h2> <u>《</u><u>《</u><u>:</u><u>)</u><u> </u><u>HEY</u><u> </u><u>MATE</u><u> </u><u>(</u><u>:</u><u>》</u><u>》</u></h2>

<h2>I DO NOT KNOW THIS LANGUAGE.</h2>

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Fill in the blank with the correct definite article
    12·2 answers
  • How to say 10:02 in spanish
    11·2 answers
  • Llena el espacio con la palabra correcta.<br><br> Samuel se _____ prueba. (los zapatos)
    14·2 answers
  • La acciòn de gustar muchisimo​
    8·2 answers
  • ¿Te gustan los amigos?
    8·2 answers
  • What is the english summary to the story Papa Siempre Tiene La Razon
    13·1 answer
  • Complete a conversation between members of the Spanish Club by choosing the appropriate question for the answer below. Hoy es ma
    11·2 answers
  • El portero ____ la portería.
    9·2 answers
  • Convierte las oraciones afirmativas a negativas.
    9·1 answer
  • Los riesgos en el uso de las herramientas y máquinas de corte a mano sin desprendimiento de virutas...
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!