I would go with C makes the most sense to me
Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.
Answer:
c
Explanation:
What time do we have lunch.
This is the answer because it is interrogative sentence.
Answer: he hoped to persuade Americans to share their expertise with other nations
Explanation:
Mother jones was a prominent union organizer, community organizer, and activist. She helped coordinate major strikes and co-founded the Industrial Workers of the World. She worked with the Knights of Labor, often giving speeches to inspire the workers during strikes. Around this time, she traveled to numerous strike sites, helping coal miners in Pennsylvania in 1873 and railroad workers in 1877.