Answer:
The correct option is D.
Explanation:
The options attached to this question are as follows:
A. Mother's love has no barrier.
B. In war, there is no winners.
C. The common man is not patriotic.
D. The poor suffer the most in war.
 The main theme of the excerpt given in this question is that the poor suffer the most in war. 
The passage talks about a poor mother, whose son was part of the youths, who were drafted for war. Based on the love she has for her son, she made it a point of duty to always cater for soldiers, who came her way and she never lose an opportunity to ask them if they have come across her son. 
In the passage, the author writes about the pains that the poor, such as this mother pass through during wars. The poor are the ones who are crushed down continuously with new burdens, they are killed en-mass during the war, they experienced severe war miseries and they pay the most for wars.
Thus, the given excerpt used the poor mother to emphasize the suffering that the poor experience during wars.
 
        
             
        
        
        
Answer:
B. He leaves good-naturedly.
Explanation:
Mark Twain's short story "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County" revolves around the story of how an effort to track down a man named Leonidas W. Smiley led to one incredulous story about an 'intelligent' frog. The story is a humorous yet interesting story about integrity and the feeling of community.
When the unnamed narrator first tracked Simon Wheeler to ask about Smiley, he got sidetracked into listening to a story about a celebrated frog named "<em>Dan'l Webster"</em>. The frog could 'outjump' any frog in the whole county, or that's what the owner Jim Smiley insisted. But by the end of the story, the narrator realized that this Smiley had nothing to do with the Smiley he was looking for. So, while Wheeler was momentarily called out to the front yard, the narrator <em>"good-naturedly, and bidding the old gentleman good-day, [I] departed."</em>
Thus, the correct answer is option B.
 
        
             
        
        
        
Answer:
Don't look down the entire time the other person is speaking.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
D uses a gerund as the subject. It uses “traveling” as the noun. Since traveling is a verb used as a noun in this case, it is a gerund