Everyone has a weakness, no matter how small
Answer:
FFGDHFJUKYIUYRTGFDXSzaxdefgt5y6u
Explanation:
Answer:
D, A, A.
Explanation:
(1). Key sentences state what the passage is about. The sentence, "Plants can grow everywhere" would be the key sentence since it clearly states what the passage is about and has three supporting details to back it up.
(2). The sentence, "There are different kinds of plants" is not a supporting detail because it doesn't support the key sentence.
(3). The passage tells us that plants can grow everywhere such as under the sea, on rocks, and even on trees. The choice, "The places where plants grow" would be the answer to this question.
Answer:
Explanation:
My Heart Leaps Up When I Behold” is a poem written by a famous nature poet William Wordsworth. In this poem, the poet recollects/remembers an experience of his childhood days and gives his emotion and feelings a meaning. At last, the poet wishes that his remaining days would be bound by his love to nature.
plz mark as brainliest