1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nikklg [1K]
4 years ago
9

If the root spect means "look," which word most likely means "one who watches"? spectator inspect respect spectacles

English
2 answers:
MakcuM [25]4 years ago
6 0

Answer:

A-Spectator

Explanation:

Doss [256]4 years ago
3 0
If the root spect means "look," the word that most likely means "one who watches" is spectator.
All of these words have the root spect in them, however, not all of them denote a person who is doing something. The suffix -er or -or usually means that the noun is a person, so spectator here is the only person "who watches." Inspect and respect are verbs, and spectacles are objects, not people.
You might be interested in
"A bull in a China shop, that's what she is" - In complete sentences, explain what this phrase means. The book is The Skin I'm I
suter [353]

Answer:

what is the question

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following reasons does Atalanta give in marrying Meilanion?
yawa3891 [41]
Answer is / she loves him
6 0
3 years ago
Which of the following is an
lisabon 2012 [21]

Answer: C, straight.

5 0
3 years ago
How do the details in the passage support the central idea? the details compare the egyptian process of refining sugar to proces
andre [41]

D) The details describe the extensive and repetitive process necessary to create white sugar.

Sugar drove the enlargement of ECU empires in the Atlantic international. From its cultivation in the Atlantic Islands in the 15th century to its manufacturing in Cuba and Louisiana after British and French emancipation within the nineteenth century, sugar was continually the dominant crop in the Atlantic.

The valuable concept of the textual content is that sugar had a nice and terrible effect on the arena. The imperative idea of the text is that there are many “hidden prices” within the impact of the sugar enterprise.

Marc Aronson and Marina Budhos were inspired to write down this e-book after they discovered that they each have sugar in their own family backgrounds.

Learn more about European empires here brainly.com/question/1366885

#SPJ4

5 0
2 years ago
next week the comet will finish the sentence with a verb a what tense it is
Valentin [98]
Whare did u got this at¿
6 0
3 years ago
Other questions:
  • Is the ghost in hamlet a reliable source?
    13·1 answer
  • .At work, I readily forgive others
    5·2 answers
  • What does Rainsford’s discover about General Zaroff
    15·2 answers
  • Which figurative language is being used? (I think alliteration not sure)
    11·1 answer
  • Which sentence in the passage best conveys that vegetarianism is good for the environment?
    5·2 answers
  • !!!!!!!PLEASE HELP OMG ILL DO ANYTHING- match the lyrics with the figurative languages PLEASEE.!!!!! 100 POINTS
    12·1 answer
  • Student bringing drugs to school is bad
    9·1 answer
  • Two people described the same experience. One described it implicitly by writing, "I sat in the theater and felt salty drops run
    13·2 answers
  • It is a text structure that shows the reason of the occurrence of something?​
    11·1 answer
  • Which word is the best synonym for haven.
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!