The correct answer is B. Antarctica has a thick ice cover, since it has the highest average elevation of all the continents. I hope this helps.
Answer:
В. The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
Explanation:
In the given passage about the adoption of pets from shelters, the author provides different headings under which the main ideas are introduced and explained. This enables the different parts of the text and objective to be organized and easier to be understood.
The whole passage is divided into sections with headings, with a detailed explanation of their corresponding headings/ topics. This enables the relay of the message easier and also more free-flowing and appealing. Moreover, it also stresses the numerous and different points each heading contains but which all relay the message of the need to adopt pets from shelters.
Thus, the correct answer is option B.
The correct answer is D. Sigmund Freud
He was the creator of Psychoanalysis which was based around the subconscious and which sparked uncountable amounts of papers and books on the human mind. His work was continued and expanded by Jung. Marx, Einstein, and Heisenberg, dealt with other things such as physics, or in Marx's case political philosophy.
In the excerpt from chapter 6 of Animal Farm, humans, even though they are sure that the windmill won't ever be successful, have a sense of recognition and respect for what the animals have done, for their hard work and persistence to manage their own affairs, which granted them independence. This recognition of effort regardless of what the results can be is something natural of humans, and that is why the answer is D. They value efficiency and accomplishment.
Answer:
Yes
Explanation:
Knowing that he is bigger and stronger than him he still goes up against him