Science gives you good problem solving skills and teaches you to be sceptical and know when to trust evidence. If you do science there are lots of jobs available to you that otherwise might not be because these skills and maths and explaining skills are useful in many jobs
Paul sets a challenge to “find luck.” Jerry sets a challenges to experience a underwater tunnel. What persuaded Paul is his mom's satisfaction, and for his to house to quit whispering that it needs more cash. Jerry's inspiration is to demonstrate to himself that he can experience the passage. I don't think there are extremely any likenesses, however I think Jerry and Paul's test are generally extraordinary on an individual level. Jerry is more narrow minded than Paul, who, at last, gives his life for his objective.
For Paul the inspiration isn't self-propelled yet determined in a non-coordinate manner by his mom who wishes for more cash and extravagances she can't bear the cost of however wishes she did. For Jerry, it is all self motivational. He drives himself to experience the passage, to figure out how to control his breathing, and forces his mom to purchase goggles for him.
Answer:
I need the "highlighted words in the text" to answer this question
Explanation: