I have been scientifically studying the traits and dispositions of the "lower animals" (so-called), and contrasting them with the traits and dispositions of man. I find the result humiliating to me. For it obliges me to renounce my allegiance to the Darwinian<span>theory of the Ascent of Man from the Lower Animals; since it now seems plain to me that the theory ought to be vacated in favor of a new and truer one, this new and truer one to be named the Descent of Man from the Higher Animals.</span>
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
In The Great Gatsby, Nick Carraway tells the story of a man who lives next door.
Answer:
could i get brainlest? i want to rank up
Explanation:
He emotionally invested with everything, his emotions overcame him and he could not take it anymore.