1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Alborosie
3 years ago
7

An ant's head contains many sensory organs. Like most insects, ants have compound eyes made from numerous tiny lenses attached t

ogether. Ants look kind of creepy with their weird eyes. Ant eyes are good for acute movement detection, but do not offer a high resolution image. They also have three small ocelli (simple eyes) on the top of the head that detect light levels and polarization.
Which sentence conveys a tone that is inconsistent with the rest of the passage? A) An ant's head contains many sensory organs.
B) Ants look kind of creepy with their weird eyes.
C) Ant eyes are good for acute movement detection, but do not offer a high resolution image.
D) Like most insects, ants have compound eyes made from numerous tiny lenses attached together.
English
2 answers:
ra1l [238]3 years ago
8 0

Answer: B) Ants look kind of creepy with their weird eyes.  

Explanation: The tone of a text or sentence is the author's or speaker's attitude towards the audience, the subject or even the characters of the text. There are many different kinds of tones, like: positive, negative, objective, sad, angry, etc. In the given excerpt we can see an example of a formal tone, except on the phrase "Ants look kind of creepy with their weird eyes" which has an informal tone that is inconsistent with the rest of the passage.

Annette [7]3 years ago
4 0
B) Ants look creepy with their weird eyes. 
This sentence is out of place because although the rest of the passage is formal and informative, this one is informative and does not offer real fact about the ants. 
You might be interested in
How is Miss Emily ""a fallen monument"" (part 1 paragraph 1)? To what is she a monument? Why is she repeatedly called an ""idol"
Harrizon [31]

Answer:

She is "a fallen monument" due to the fact that she fought for the equality of blacks and women. Because she was the last person that fought for the cause. Thus, she is regarded as "a fallen monument" to those that are scared and anxious to face the government. She is known as a idol due to the fact that she is the only one remaining on the cause for black women equality. One of the themes of the story is to be different and strong enough to stand for something and she tried to do that. She wanted to be the last person that fought for the cause.

Explanation:

She is "a fallen monument" due to the fact that she fought for the equality of blacks and women. Because she was the last person that fought for the cause. Thus, she is regarded as "a fallen monument" to those that are scared and anxious to face the government. She is known as a idol due to the fact that she is the only one remaining on the cause for black women equality. One of the themes of the story is to be different and strong enough to stand for something and she tried to do that. She wanted to be the last person that fought for the cause.

4 0
3 years ago
do you agree or disagree with the following statements? "advertising can tell you a lot about a country"use specific reason and
neonofarm [45]

Answer:

I agree Advertising can tell you a lot about a country. Advertisements play a key role to attract people toward anything, including nations. This could tell you about the attractive spots, delicious foods and so on to absorb tourists to a country

7 0
2 years ago
PLZ HELP!!!!! Answer the question properly plz I will mark you as brainliest :D
AleksandrR [38]

The author states that both Granuaile and the queen were not young but proud and remarkable.

I'm not sure if that's enough but I found it on paragraph 9

7 0
2 years ago
Help plssssss!!!!!!!!!
Ivan

Answer:

on ,by, in ,an,of,on, at,at,of

4 0
3 years ago
Which of the following provides the BEST description of Britain's foreign policy during the Victorian era? A. The British king's
Yuki888 [10]
The description of Britain's foreign policy during the Victorian era is D. Fear of competition leads to cautious isolationism.
There was no suggestion of 'British imperialism' as imperialism at that time has a strong connotation of dogma and politics as consideration for the acquisition of territory.
4 0
4 years ago
Other questions:
  • What is the central idea of this poem?
    13·1 answer
  • What is the antonym for the word answer?​
    14·1 answer
  • Help needed <br>it's one question
    13·2 answers
  • Which statement about poetry is accurate?
    7·2 answers
  • Can someone check my paragraph for grammer mistakes plz? im making it worth 25 points... WARNING:may contain spoilers to the mov
    7·2 answers
  • Figurative language in the hobbit with page numbers
    13·2 answers
  • ANSWER HONEST AND FAST FOR 25 POINTS AND BRINLEST!!
    15·2 answers
  • Which of the following is an example of a universal symbol?
    7·1 answer
  • What has keys but no locks space but no room and you can enter but you can't go in side?
    14·2 answers
  • How is the word counterfeit used in line 43
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!