No, leaving a section empty on your resume is more damaging than explaining that you don’t have much work experience
Answer: “The Romans, in order to hold Capua, Carthage, and Numantia, dismantled them.”
Explanation:
said it on e2020
Answer: Jahren is a biologist who has a soft spot for leaves, trees and other life giving plant. In Jahren's prologue, she answered people who wanted to know why she didn't study the ocean though she lives in Hawaii. Jahren is concerned about the fate of trees and plants in the world. She believes that a lot of tree are being fell without adequately replacement and that this affects nature.
According to her, each plant or tree that is felled, is an unnecessary death and she doesn't care whether the plants were lacking in one vitamin or whether the plant is big or small. She believes that the first vital step to becoming a scientist is to care, and not necessarily by ones knowledge of biology, physics, or chemistry.
Some rhetorical choices were made when she said "Someone died? and
Maybe I can convince you" while trying to explain why plants should not be unnecessarily killed.
We see here that the question is incomplete as the fifth paragraph wasn't given here.
But one can deduce that the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole are:
- It serves as a turning point in the history and fortunes of the Orphan Mine.
- It describes how the Orphan Mine became a prosperous uranium mine.
<h3>What is paragraph?</h3>
Paragraph refers to a section of a passage or text where a new line is commenced. It is in this section that a theme of idea is buttressed or explained.
Thus, the above options are correct because they are the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole.
Learn more about paragraph on brainly.com/question/27287090
#SPJ1
Contrasting is to find how things are different.