Answer:
Usually employers will look at experience. If one candidate has more expereince than the other, they may be more likely to get offered the job. In addition to experience, schooling can play a big role depending on the job. It helps to have a good education or a specific set of skills that would help with a given job. During an interview, body language and attitude are crucial. If someone is kind and possesses quality social skills, while another person is quiet and hesitant to speak, the person who is more welcoming will have more of a positive impact on the interviewer.
Answer:
Scrooge in dickens' A Christmas Carol i miserly an greedy
Explanation:
He is so cheap that he won't allow his clerk to put another coal on the fire even though the room is freezing.It is Christmastime and several men visit Scrogs's office to collect money to buy food for a feast for the poor. Scrooge angrily refuses and throws the men out of his office.
Gehrig<span> was known as the </span>Iron Horse<span> because he established a record for the number of consecutive games played by a professional baseball player, appearing in 2130 consecutive games from 1925 to 1939. His record was broken in 1995 by Cal Ripkin, Jr., of the Baltimore Orioles.</span>
A.
The Nazi's limited the rights of Jews living in German-Occupied countries by taking away their right to practice religion.
The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to words or write ups that is pen down by a writer or an author which is base on experiences, stories,thoughts, ideas or occurrences and questions are provided in order to best understand the passage. The passage talk about a play by Shakespeare in which the main characters died.
Therefore, The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1