In my mind, his tone is arrogant. but I'm sure that it's meant to be motivational.
so the answer is D
For what lol ;p do you have options
Answer:
https://content.schoolinsites.com/api/documents/04bf6d3338d54a2296f0053055429b04.pdf
Explanation:
Answer:
“The foreign secretary wanted to be certain that this message reached von Bernstorff”
“he made arrangements for it to be carried aboard a U-boat”
Explanation:
This is a passage from <em>"The Dark Game"</em>, Paul Janeczko's novel about espionage that took place throughout the history of The United States.
The passage describes the hardships that Germany faced during the World War Two. As Germany was loosing the war in 1917, their tactic was to find allies. Mexico, being close to the United States of America, was a great ally.
The traditions and customs of the speaker's native land.
The poem suggests that the speaker's native land has traditional clothing, is non-violent, and practices Catholicism. By spurning, or refusing to wear, the traditional clothes, the person is rejecting her culture in favor of fashion. The desire to use weapons that are unfamiliar also does against the customs of the culture as non-violent. Lastly, the plaster saints are indicative of a Catholic religion as well as kneeling prayer.