Answer:
A
Explanation:
since the person is giving smone something which they will use and they are being shown as a active voice
Answer:
to trying to host the olympics
Explanation:
"Parliament" is the one according to the English Bill of Rights among the following choices given in the question that <span>makes laws regarding taxation. The correct option among all the options that are given in the question is the second option. I hope the answer has come to your desired help.</span>
Answer:
A. Athletes who overcame incredible obstacles to excel in sports.
Explanation:
As seen in the given passages, both passages talk about the way both Jackie Robinson and Wilma Rudolph came to be sports greats. The passages contain details about how both of them overcame the many and hard obstacles to get to where they are now.
Passage 1 provides details of the great baseball legend Jackie Robinson and his way to becoming one of the greats in the game and also the very first black man to play in the Major Leagues in the 20th century. His journey was filled with <em>"malicious catcalls and racial slurs shouted from the stands and even anonymous death threats"</em>, even at times enduring <em>"rival players [who] threw pitches at Robinson’s head, spat on him when he slid into a base and attempted to injure him with the spikes on their shoes"</em>.
Passage 2 reveals the journey of Wilma Rudolph who had to overcome <em>"pneumonia, polio, and scarlet fever"</em> that left her unable to walk properly. But despite all odds, she came to be<em> "one of America’s first great track and field athletes"</em>.
Thus, <u>both passages provide information about these two athletes who overcame incredible obstacles to be what they are now, excelling in their own fields.</u>
Amos Bronson Alcott.
'For a time, Alcott was a contributor to the outstanding Transcendentalist periodical, the Dial. In 1840 and 1841 his visionary “Orphic Sayings” appeared in the Dial. As was typical of Alcott’s best efforts, these sayings were generally unappreciated and largely misunderstood. Despite Alcott’s painstaking efforts at clarity, these 100 epigrams aroused the ridicule not only of the general public but of some members of the Transcendental community as well.
'
Source:
http://www.alcott.net/cgi-bin/home/writings.html