Answer:
Can we see the text please?
Explanation:
Answer:
I'm pretty sure the answer is Compound (B)
Answer: Hello Dear Uncle,
I am very glad and joyful as you joined in my birthday celebration. I am writing this letter to thank you for giving me such a beautiful birthday present. I always wanted to have that kind of watch. You fulfilled my dream uncle. I love the wonderful smart watch. It's much appreciated uncle. Thank you.
Hope this helps
The statement best explains the type of appeal the author is using in this passage is the option B. The author is making an appeal to ethos by providing facts and evidence to support his argument. The first reason to confirm this, it's because in the passage is clear the intention of showing the importance of learning about other cultures and maintain them and ethos is the closest concept to that meaning. - Ethos: Habits, traditions, costume. Besides, the author presents the government information to strengthen its argument.