Give more detail to the question.
Answer:
Option D
Explanation:
Since professor Goodman is not trying to explain this to any one. Hence, option B is incorrect.
He also not persuading the idea to anyone and hence option A is also incorrect.
Option C is incorrect because no where it is mentioned in the passage that he is entertaining any one.
Hence, only option D is correct because it defines the purpose of the passage i.e to explain how Closure leads to drop in marks
After we have read the story, we will talk about it.
Main clause: We will talk about it.
Subordinate clause: After we have read the story.
Type: Adverb.
Enjambment in this poem helps reinforce the meaning, because it puts the most emphasis on the word "we". It makes the reader really have to think about the "we" that the poem is about.
Rhyme is automatic when the same word is repeated at the end of each line (we), but there is also internal rhyme. This helps force the rhythm, because the rhyming words "cool" "school" "late" "straight" "sin" "gin" "June" "soon" are all very quick rhymes, so you read through the line fast and then linger a second longer on the "we" at the end, pausing to move to the next line. Again, it just puts more emphasis on the "we" so that the boys are the absolute focus of the poem.