1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
zhannawk [14.2K]
3 years ago
14

How were Jews blamed for having made Germany lose the war?

History
1 answer:
MAVERICK [17]3 years ago
3 0

tler was convinced that Germany ought to be a supremely powerful nation and therefore could not believe that losing the war could be Germany’s fault. His view was that somebody must have betrayed Germany. Following the First World War, the victorious Allies forced Germany to pay huge amounts of money and goods in compensation.

The Treaty of Versailles also took away German lands. Hitler along with many others felt that Germany was being treated unfairly. The newly elected German government (the Weimar Government) faced enormous problems. Unhappy people wanted a leader who could make Germany strong again. Hitler firmly believed that he could be this man.


You might be interested in
What is the main way that being camouflaged helps an animal?
umka21 [38]

Answer:

B

Explanation:

ez bro

5 0
3 years ago
What is this headline an example of? State voter requirements result in fourteenth amendment concerns
AURORKA [14]
This is an example of conflict
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following was an outcome of the American stock market crash: A) American banks permitted European nations to renego
Monica [59]

Answer:

i think a is the answer..

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following improved U.S. relations with China?
vlada-n [284]

The correct answer is C) the Burlingame Treaty.

The treaty that improved U.S. relations with China was the Burlingame Treaty.

The Burlingame-Seward Treaty of 1868 improved the conditions established on the Treaty of Tianjun of 1858. With the signing of the new Burlingame Treaty, the relationship between the United States and China improved. Immigration restrictions were modified and the US federal government diminished its intromission in Chinese affairs.

6 0
3 years ago
DIRECTIONS: Matching Match each item in Column A with an item in Column B.
icang [17]

Answer:

1.  policy that sought peace and stability by satisfying the reasonable demands of dissatisfied powers.

answer: appeasement (E)

2. Neville Chamberlain thought the agreement reached their incident"

meant "peace for our time".

answer:  Munich conference (H)

3.  used as an excuse for Japanese seizure of Manchuria

answer: Mukden incident (B)

4. unoccupied France, governed by authoritarian regime

answer: Vichy France (D)

5. German air force

answer: Luftwaffe (G)

6. Germany, Italy, and Japan

answer: Axis Powers (A)

7. special strike forces for carrying out Nazi Final Solution

Conference.

answer: Einsatzgruppen (F)

8. the slaughter of European civilians, particularly European Jews, by the Nazis.

answer: Holocaust (J)

9. British term for the German air raids

answer: Blitz (no letter shown with answer)

10. meeting at which the Allies agreed to form a United

Nations organization.

answer: Yatta Conference (no letter shown with answer)

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Why was Stalin able to establish such strong Communist presence in Eastern Europe following World War 2?
    10·1 answer
  • How did farmers unite to address their economic problems
    9·1 answer
  • One way the Fourteenth Amendment shows that the Constitution is superior to state law is states do not have to follow the Bill o
    9·2 answers
  • 4. What established the foundations of the modern welfare state in the United<br> States?
    15·1 answer
  • What is the primary function of COGs?
    11·1 answer
  • In the years before world war l, tensions grew among European countries as they competed for land and power in
    8·1 answer
  • Which themes distinguish literature written in the realist era from earlier literature
    7·1 answer
  • Who are the citizens of Greece
    11·2 answers
  • What is the earliest evidence recorded of an organized government in korea .
    9·1 answer
  • U.s. war bonds helped the war effort by ​
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!