The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
Nick's first impression of Myrtle Wilson, recounted in Chapter 2, emphasizes a sense of “vitality” emanating from her physical presence. ... In contrast with Daisy, who describes herself as “paralyzed,” the first time she sees Nick, and Jordan, who has a “hard” body, Myrtle is irrepressibly alive.
Answer:
what kind of question is this, ofcourse we are, I am slowly dying already.
Explanation:
You would have used B. context clues. The reasoning for this is you have used other words in the sentence and around this word to help you figure the meaning.
I think the answer it will be C