Answer:
Doris Lessing was a famous writer who won the Nobel Prize. Her works thoroughly analyze human behavior and the way society works and her thoughts about change of people and culture explained through her works are what is the most important part about her writing
Explanation:
Answer:
first she was nervous because she didnt know anyone so therefor she has noone to truse with her "secret".
Explanation:
Answer and Explanation:
Since the author uses I and uses first person - type language, and sites his sources in the passage, the answer would be D.
D. First person Reliable
This is because he uses I, we, me, etc. in his passage, and he sites sources and where he gets his evidence from, making him reliable.
<em><u>#teamtrees #PAW (Plant And Water)</u></em>
Answer:
the answer is a correlative conjunction
Explanation: