The answer is C. (Took the k12 test.)
        
             
        
        
        
Carrying a stick sharpened into a makeshift spear, Jack trails a pig through the thick jungle, but it evades him. Irritated, he walks back to the beach, where he finds Ralph and Simon at work building huts for the younger boys to live in. Ralph is irritated because the huts keep falling down before they are completed and because, though the huts are vital to the boys’ ability to live on the island, none of the other boys besides Simon will help him. As Ralph and Simon work, most of the other boys splash about and play in the lagoon. Ralph gripes that few of the boys are doing any work. He says that all the boys act excited and energized by the plans they make at meetings, but none of them is willing to work to make the plans successful. Ralph points out that Jack’s hunters have failed to catch a single pig. Jack claims that although they have so far failed to bring down a pig, they will soon have more success. Ralph also worries about the smaller children, many of whom have nightmares and are unable to sleep. He tells Jack about his concerns, but Jack, still trying to think of ways to kill a pig, is not interested in Ralph’s problems.
Ralph, annoyed that Jack, like all the other boys, is unwilling to work on the huts, implies that Jack and the hunters are using their hunting duties as an excuse to avoid the real work. Jack responds to Ralph’s complaints by commenting that the boys want meat. Jack and Ralph continue to bicker and grow increasingly hostile toward each other. Hoping to regain their sense of camaraderie, they go swimming together in the lagoon, but their feelings of mutual dislike remain and fester.
In the meantime, Simon wanders through the jungle alone. He helps some of the younger boys—whom the older boys have started to call “littluns”—reach fruit hanging from a high branch. He walks deeper into the forest and eventually finds a thick jungle glade, a peaceful, beautiful open space full of flowers, birds, and butterflies. Simon looks around to make sure that he is alone, then sits down to take in the scene, marveling at the abundance and beauty of life that surrounds him.
        
             
        
        
        
Answer: the correct sequence is 1.- D. Respectful 2.-Haughty
3.- Loving
Explanation: In the first passage the author says "...her husband and the father of her child had also taken the place of her father..." meaning she respects him. In the second passage, the narrator says:"...The tall figure of my father-my childhood hero-seemed to pop up in the midst of all these women engaged in idle chit-chat...". meaning he feels proud of his father. And, in the third passage a gentle romantic loving scene is shown.
 
        
             
        
        
        
Everyone needs growth.
If we didn’t grow how would we walk? 
Growth is what allows us as humans to become the best versions of ourselves because we learn what mistakes we made in the past and what we would do if we had the exact experience 10 years later.
Pls give me a brainliest if this helped thx