Answer:
The Amnesty Act of 1872 had the greatest impact, effect, and result on the vast majority of previous white Confederates who hailed from the South, who were granted the provisions and privileges of holding office, the right to vote, the freedom to own land, and, most importantly, the ability to promulgate and author essential laws in the Southern States, which became feasible, achievable, and doable in mammoth proportions.
Explanation:
The great majority of former white Confederates in the South were free to own land, vote, hold office, and enact laws in the Southern states less than two decades after the war ended, thanks to the 1872 Amnesty and others that came before it.
(hope this could help :) )
Based on the information in the text, it can be inferred that the answers in the text are: 1. The British were ordered to find the stash and destroy it, 2. William Dawes, 3. British officer demanded that the militia disarm and disperse and in the ensuing confusion, shots were fired.
<h3>What is the text about?</h3>
The text relates the previous events that the rebellious Patriots had to experience before the confrontation against the British militia in Boston. Some important aspects that are mentioned in this text are the strategies that the British and the Patriots had to attack their rivals. For example, the signals with lanterns, the dispersion of the army and the way to take two paths to avoid being captured.
<h3>What are the correct answers?</h3>
To answer the questions correctly, we must read the questions and then read the text carefully, focusing on the questions. After reading the text we are going to identify that the correct answers are:
1. The British marched on Lexington and Concord because they suspected the rebels had a cache of weapons and ammunition.
2. The person who was with Paul Revere was William Dawes.
3. The spark that started the war was the confusion that occurred in the city of Boston in which it is not clear if the rebels clashed with the British or how the confrontation began.
Learn more about Boston Patriots in: brainly.com/question/29278126
#SPJ1
Answer:
2
Explanation:
The second one is correct.
Answer:
he was on a journey to find a Western Passage
Explanation:
he was looking for a sea route to china and india to find goods.