Answer:
D because we want the code to say day is equal to tuesday or day is equal to thursday and age is less than or equal to 10
Explanation:
Answer:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. mastering others is strength; mastering yourself is true power. if you realize that you have enough, you are truly rich, "And the cause of not following your heart, is in spending the rest of your life wishing you had."
Explanation:
I need points so SORRY!
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
On my paper I have A hope it’s right cause my professor helped me on zoom with this question