As evident in this excerpt from Hamlet, "<span>How can this player be so filled with grief and rage over Priam and Hecuba, imaginary figures whom he doesn’t even know, while I, who have every reason to rage and grieve and seek revenge, am weak, uncertain, and incapable of action?", the theme that Hamlet refers to talks about the fear about the possible outcomes of his actions and meaninglessness of life. </span>
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
Answer:Elizabeth Barrett Browning
Explanation:
"All that glitters isn't gold."
"Eat to live, don't live to eat."
<span>Assuming you mean plate tectonic boundaries, they
are created by the following ways. Divergent boundaries (i.e. Mid-Atlantic
Ridge) are formed when two plates move in opposite directions from each other.
Convergent boundaries (i.e. Washington-Oregon coastline) is when plates collide
with each other and transform plate boundaries (i.e. Alpine Fault, NZ) are
formed when plates slide against each other. </span>