Answer:
their common passion for paleontology and mutual disdain for each other fueled their ambition, ultimately leading to the discovery of over a hundred new species in America. At the same time, their bitter rivalry damaged their reputations and left the two almost penniless at their deaths.
C is your answer im pretty sure
Take a picture of the passage you’re reading
Answer:
C
Explanation:
semicolons replace the coordinating conjunctions (FANBOYS) and the comma after it.
Answer:
The most important thing to analyse is that Esperanza's mother is not able to travel much.
Explanation:
Read this passage from "A Smart Cookie" by Sandra Cisneros.
"She has lived in this city her whole life. She can speak two languages. She can sing an opera. She knows how to fix a TV. But she doesn't know which subway train to take to get downtown.
The author most likely includes this information to help the reader infer that"