Throughout his novel, “The Great Gatsby,” Scott Ella Edward Edward Fitzgerald examines the melodic theme of materialism and wealthiness to develop the clear idea that even though money can have a lot of value and make the great unwashed big businessman full, it is not a leading constituent towards happiness. 
Wealth is the nitty-gritty of economic success and social acceptance throughout the report. All lineaments, both men and women, are eager to fill their lives with wealth to compass their ultimate end of satisfaction in a guild. However, as Fitzgerald demonstrates us in his Scripture, craving for money and power and achieving genuine and loving relationships in life story are equally futile. 
The golden hat, representing power and wealth, is what gives people their condition and what attracts women the most. Such was the case with Daisy, whose hungriness for wealth made her marry Tom Buchanan rather than her true and authentic love: Gatsby.
Fitzgerald clearly depicts how materialism can corrupt even the most inexperienced person, making the characters live distorted and immoral lives due to their hunger for money. The solicitation of money is the basis of all trouble the characters confrontation.
Have an excellent 2019! :)
 
        
             
        
        
        
adding a direct quote makes you sound as though you paid attention, and you know what you're talking about, making you seem more reliable
 
        
                    
             
        
        
        
How does the phrase "a million mosquitoes" affect the passage?
A. It implies that there is a large amount of mosquitoes in the yard.  
“A million something” (in this case mosquitoes) is an hyperbolic figure of speech used to imply a large or excessive amount of something. Option B about Jack not being a reliable narrator could have been a possible answer but the passage is written using a third-person point of view, so Jack is not a narrator.
 
        
             
        
        
        
Answer:
A. There was once upon a time a King and Queen who had everything they could possibly wish for in this world except a child.
B. "Never let the child put his feet on the ground, for as soon as he does so he will fall into the power of a wicked Fairy, who will do him much harm."
D. No sooner had his foot touched the earth than he disappeared before the eyes of the horrified courtiers.
Explanation:
A summary is a recap of the high points in a story. In this story, three important events that should be included in its summary are;
1. The introduction that laid the basis for the story. This will help readers to have a knowledge of the genesis of the problem.
2. The instruction given by the Queen is also important as failure to keep to it will have dire consequences.
3. The point where the Princes' foot touched the ground is another high point in the story. The readers will now be interested in knowing what happened eventually.