Answer:
He thought his brother (Poseidon) hated him so he got his son to steal it from him.
Explanation:
yes ig your right but what are u talking about what do you thin is fragment
The third one, it’s the most detailed one and actually gives an explanation on the topic
Answer:
The quote is an analogy because she is comparing herself to a raft, floating in the dark, probably meaning that she feels like she is never getting anywhere and kept in the dark. The following sentence explains that she was alone and warned out, unable to find a home to stay in for a while, much like a wandering raft.
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.