<span>Assuming that this is referring to the same passage that was posted before with this question, <span>the correct response would be the "Triangle Trade", since this passage describes the horrific conditions of the slaves that were taken from Africa to the Caribbean on slave ships. </span></span>
D because they want the nation to be safe from foreign attacks.
It<span> continued to influence US economic policy for many years.
</span>
Answer:
Explanation:
Sanskrit is a standardized dialect of Old Indo-Aryan, originating as Vedic Sanskrit as early as 1700-1200 BCE. One of the oldest Indo-European languages for which substantial documentation exists, Sanskrit is believed to have been the general language of the greater Indian Subcontinent in ancient times.
Answer:
false
Explanation:
things have still been unfair to them