Answer:
B) Mason's mother opening the gift
Explanation:
In the passage Mason tries to find a good present to his mother, he finally bought something (gardening supplies and flowers), Mason was afraid thinking if his mother would like it or not.
So the climax is: Mason sneaked behind her and placed the gift on the table. He held out the bouquet and shouted, "Happy Birthday, Mama!" His mother was startled, but she accepted the bouquet with a smile. As she began to open the package, Mason could feel nervousness creeping up on him again. His mom remained silent as she removed the contents of the package.
<em>The resolution is that she loved it.</em>
<em>
</em>
MARK ME AS THE BRAINLIEST ANSWER PLEASE ❤️
If you are referring his defeat at the end against the dragon, that is because of his hubris. He was too proud and believed that he could do it alone without his soldiers. This brings his defeat and he realizes that he will die because of his hubris, after which Wyglaf will take over since he was the only one brave enough to help.
The correct answer would be the third option, prosperous. This means it's successful and doing well :)
The sentence from the passage is the best example of a feature found in a myth is option A which is Near the beginning of life on Earth, Shen Nong, who was the Lord of the Wind, made many journeys over our world.
The statement that describe how Andy affected by the conflict that Neto experiences is option B which is He sympathizes with Neto and decides to try to help.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to write ups pen down by a writer or author which is base on his thoughts, ideas, stories or occurrences and questions are provided to better understand the write ups.
Conflict in the second passage means disagreement, disputes or fight that occur between two or more Individuals.
Therefore, The sentence from the passage is the best example of a feature found in a myth is option A which is Near the beginning of life on Earth, Shen Nong, who was the Lord of the Wind, made many journeys over our world.
The statement that describe how Andy affected by the conflict that Neto experiences is option B which is He sympathizes with Neto and decides to try to help.
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1