The most likely central idea of the given passage is that <u>Marlow believes he and his crew have literally time-traveled to the Stone Age.</u>
According to the given passage, the narrator talks about his journey with a group of people who were wanderers on a prehistoric earth and fancied themselves to be conquerors, taking possession of that place.
In Heart of Darkness is a story told about Marlow who journeyed to Congo, Africa and he has a twisted concept of reality where he believes he has literally gone with his crew to the Stone Age.
Read more here:
brainly.com/question/20067513
Answer:
B
Explanation:
I believe it would be B, since its talking about how his love his being taken from him, and he is now alone.
I believe these parts provide direct characterization: "<span>Endowed with commonsense, as massive and hard as blocks of granite, fastened together by stern rigidity of purpose, as with iron clamps, he followed out his original design, probably without so much as imagining an objection to it."
The writer clearly and directly describes the character's personal features, as well as his internal motivation for an action. It is opposed to indirect characterization, where we can grasp the character's traits or motivation through his/her actions or speech.</span>
it is B. ....... any other questions?