Yur best answer I believe is C.
He describes the natives as unfriendly and hostile.When they arrived at the shores, they were not welcomed with friendly smiles. Instead, they were welcomed with deadly arrows. The same scene is displayed in the description of Squanto and Massasoit. The natives greatly hated the colonists.
·Answer:
what time did you go to bed last night ______________________________________________ ?
which cities did you go visit on holiday in America ______________________________________________ ?
did you do your homework last night ______________________________________________ ?
what did your mum get you for your birthday ______________________________________________ ?
who would be your best friend in your old school ______________________________________________ ?
Answer:
second paragraph support author's purpose in a physical attribute of the narwhal which make it unique in this way second paragraph support author propose...
The correct answer would be C. Between classes, during lunch, and sometimes on the bus.
The passage clearly states that cell phones must be in their lockers or vehicles, so cell phones cannot be used during class. It also states that cell phone use is acceptable if it does not distract others or affect their punctuality.
Lastly, the passage states the cell phone use on the bus is determined by the bus driver, so you would be able to sometimes use your phone on the bus.
Hope this helps!