1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
labwork [276]
4 years ago
15

Question 10 Unsaved

History
2 answers:
Bingel [31]4 years ago
7 0
The first one Benjamin Franklin
nikdorinn [45]4 years ago
5 0
Benjamin Franklin is one.
You might be interested in
The Crash led to a. increased factory production. b. a brief period of rising profits. c. higher farm prices. d. unemployment fo
liq [111]
The answer is D. The crash led to unemployment for millions of workers. 
7 0
3 years ago
What did the slogan black power mean how were the feelings behind the slogan expressed?
katrin [286]

Black power was a slogan dating back from the 1950's on, that  emphazised racial pride and created community cohesion for the black community in the U.S. (a society where white men are still the majority). The black power slogan was a means of expressing solidarity, meaning freedom ,enabling the expresion of liberty for the black community. Furthermore; black power means black people comming together, uniting with people being represented .giving them authonomy. Black power feelings took shape since it became also a very particular form of activism and political ideology by 1960's and onwards.

5 0
3 years ago
The Treaty of Versailles was used by the Nazis as
Vlad [161]

Answer:Reason to persecute Jews

Explanation:

8 0
2 years ago
What president made slavery go away
sattari [20]
Abraham Lincoln ended slavery
4 0
3 years ago
What does the author describe in the passage?
OverLord2011 [107]

Answer:

C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.

Explanation:

W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.

The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.

Thus, the correct answer is option C.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Ohhhhh Brainliest reward
    6·1 answer
  • Which events occurred during George H. W. Bush's administration?
    5·2 answers
  • How did the aztecs maintain power in the empire?
    9·1 answer
  • Did the threat of soviet espionage justify the reaction from huac and mccarthy?
    15·1 answer
  • Why was most gold ore mined by large companies rather than prospectors?
    11·1 answer
  • I need these vocab terms for history. help?
    8·1 answer
  • During an economic downturn, Adam Smith would likely advocate for
    9·1 answer
  • In 1927, who became the first man to fly solo and non-stop across the Atlantic?
    14·2 answers
  • Why did Antoine Lavoisier reject the phlogiston theory? What is the modern-day theory that it
    6·1 answer
  • Which group of Americans faced hostility and mob violence in the United States during World War I?
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!