Answer:
im kind of lost what u need help with
Explanation:
Song´s poem is about an immigrant family that is in a very happy place, meaning that they are comfortable and life seems beautiful and easy, free of worries.
He doesn’t like the natzys
The sinking of Wingate Grange Colliery started in 1837 and the main coals were attracted 1839. Ruler Howden was the proprietor of the pit and was one of only a handful few at the time with two shafts. Two years after the beginning of sinking Lord Howden passed on and his child at that point claimed the pit. The main strike was in 1843 over the utilization of steel winding ropes. A fire in the Furnace Drift in 1847 shut the colliery for one month. The colliery was sold to John Gully in 1861 who additionally put resources into Thornley, Hetton and Trimdon mines. John Gully kicked the bucket in 1863. In 1870 the administrator was William Armstrong senior who gave over to his child likewise William Armstrong.
I feel that the missing word is most likely "lens" - check if it's among your options.
When something is compared to a lens through which the word is seen, it means that the world is seen through a certain perspective, that it's using a certain interpretation: here that of literary theory.
<span />
<span>The best summary of the passage is: Boston terrier breed began around 1870 in Boston with a dog named “Judge.”. A good summary must express the same information that is stated in the whole text in a few words that maintain the main idea. This summary contains all the main points of the passage that give us information of origin of Boston terriers, including the year, place and the first ancestor.<span>
</span></span>