According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Answer: A claim defines your writing goals. It must be arguable but stated as a fact. It is not a personal opinion. It must be debatable with inquiry and evidence
Hope that helps. :)
Metaphor is when your comparing two things without using like or as and a simile is when ur comparing two things using like or as
The answer is bandwagon. This is because they use the word "everyone" to convince you to agree with the others.
Answer:
Answer is TONE.
Refer below.
Explanation:
When a tone is sounded, a baby's right cheek is touched, and the baby reflexively turns its head to the direction of the touch. After several pairings, the baby turns its head to the right as soon as it hears the tone. In this example, the conditioned stimulus is the TONE.