The rhetorical strategy that Wiesel is using in the passage is pathos.
<h3>What is rhetorical strategy?</h3>
It should be noted that a rhetorical strategy is the communication tool that's used in written or spoken text in order to affect the reader or listener in an intended manner.
In this case, the rhetorical strategy that Wiesel is using in the passage is pathos. This is the appeal to the emotion of the audience.
Here, Wiesel tried to persuade the audience by evoking certain emotions in order to make them feel the way that he wants them to feel.
It is used to make readers agree to a particular perspective. Therefore, the correct answer is pathos.
Learn more about rhetorical strategy on:
brainly.com/question/6796727
#SPJ1
Complete question:
What rhetorical strategy did Wiesel use in the perils of indifference?
I would say it’s about using your life usefully. In other words, the summary is about “Making use of one’s life”.
Hope it helps!
Answer:
(based off prompt alone if you think its good, change what you want and use it)
The telephone and cell phone are important to everyday life. The cell phone makes it easier to communicate with others when they are farther away.
Before the telephone was introduced, it was harder to spread information, many historical figures had to use letters and wait multiple weeks/months for news to arrive. This was crucial time especially during wars because these historical figures had no way of knowing of important news until after waiting for it.
Once the telephone was introduced, many people were able to tell others information quickly. This invention helped others to call and inform others of things faster. Historical figures used this invention during harsh times to connect with each other faster than they used to.
Today, however, we use cell phones for everything. Cell phones are the highlight of connection for many younger and older generations today. We use cell phones to connect with others, inform each other of news, play games, call each other, and have fun. The cell phone is now a versatile and vital aspect of everyday life.
In conclusion, the cell phone and telephone has helped every aspect of communication, allowing everyone in the world to connect over thousands of miles away.
Assuming your options are <em>infinitives, repetition, adjectives, and punctuation, </em>the correct answer is infinitives.
The answer is rather simple when you think about it - there are no infinitives in this passage, so obviously they cannot contribute to any mood. There are repetitions (the word fog is constantly being repeated), there are a lot of adjectives, and some punctuation marks - all of which contribute to the dreariness of this excerpt.