Bruno is an extremely youthful and innocent nine-year-old kid who is transplanted out of a superb life in Berlin to the edges of Auschwitz for his dad's occupation. As a young man, he can't comprehend the purpose behind the move. As a young man, he is for the most part quieted and advised not to make inquiries, which may constantly be the reason for his obliviousness. His interest, be that as it may, knows no limits and he is determined to investigating the world around his new home. After some time, he starts to perceive the kind of place he lives in.
Answer:
he
Explanation:
a pronoun of steve would be he because Steve is male
Answer:
the picture looks like if it in New York it has bright lights, there are many different colors and there many people and many cars
Explanation:
Answer:
I believe the answer is D
Explanation:
Normally there is one strong thesis and the rest of the passage is eveidence to support that thesis. However, this passage is just a bunch of theses put together in a passage. There is no evidence.