Answer: dancing
Explanation: because they are doing it right now, not in the past
Question 1 -
The correct answer is “I've already had that experience with my sheep, and now it's happening with people.” It´s his conclusion about his observation.
Question 8
The passage states that it has been 11 months and 9 days, showing the reader how long the boy has been in Africa and how the boy has changed in that time. It means he learned the habits and the native customs.
So the question ask to choose the correct option that could support the sentence or the question and the best answer would be letter C. <span> "it kills me to think that while these poor people were suffering all those years from the lack of loony, i was putting numbers on documents, kowtowing when i entered the director's office, and wasting all that time for a mere thousand lira a month."</span>
Well if you read the passage on the left, it says he doesn’t want to kill the cyclops because he knows he and his men wouldnot be able to open the huge rock/stone door by themselves. So, it would be the third one.
I would recommend reading the passage more than once! It really helps a lot for multiple choice questions ;-)
Speak Up
Speak up, for your lips are not sealed
And your words are still your own
This upright body is yours:
Speak, while your soul is still your own
Look there, in that smithy;
Its red oven, fierce flames,
The padlocks are already opening their mouths
And each fetter is skirting around.
Speak up now, for time is running out.
Before your body and mind fade away,
Tell us, the truth is not yet dead.
Speak
Whatever you have to say!