Answer:
b
Explanation:
help build schools for blacks so they the same
Answer:
D
Explanation:
This is because the internet is full of information. If you just search, "kangaroo", you'll get alot of articles and websites about the kangaroo. This auses the brain to do something called "power browse", which is us skimming through all the websites and wikipedia articles. The sense of information found online releases a brain chemical called dopamine, which is a sense of pleasure. You get this pleasure when finding new information. As a result, the dopamine makes us concentrade and read information more carefully.
Answer:
I believe the answer is D
Explanation:
Normally there is one strong thesis and the rest of the passage is eveidence to support that thesis. However, this passage is just a bunch of theses put together in a passage. There is no evidence.